Aus Deutschland:

0 69 86 79 91 50

Aus andere Länder: +33 484 390 860

Sie können auch unsere häufig gestellten fragen konsultieren.

Kundenbereich
Homair - Hilfe

Camping Umag

Alle
2 Personen
Littoral croate
HomepageCampingsKroatienCamping Umag

Onze campings in Umag

Karte
7 Campingplätze gefunden
Geheimtipp
Direkter Zugang zum Strand
-36%
ab 189€*
Zu meinen Favoriten hinzufügen
Geheimtipp
von 11/05/24 bis 18/05/24
Direkter Zugang zum Strand
-34%
ab 126€*
Zu meinen Favoriten hinzufügen
von 04/05/24 bis 11/05/24
Direkter Zugang zum Strand
-36%
ab 287€*
Zu meinen Favoriten hinzufügen
von 11/05/24 bis 18/05/24
Direkter Zugang zum Strand
-37%
ab 161€*
Zu meinen Favoriten hinzufügen
Am Meer (500 m)
-20%
ab 553€*
Zu meinen Favoriten hinzufügen
von 18/05/24 bis 25/05/24
Direkter Zugang zum Strand
-27%
ab 294€*
Zu meinen Favoriten hinzufügen
von 11/05/24 bis 18/05/24
Direkter Zugang zum Strand
-36%
ab 189€*
Zu meinen Favoriten hinzufügen
Wählen Sie Ihren Aufenthaltszeitraum, um alle Campingplätze zu entdecken, die Sie gerne willkommen heißen.
Direkter Zugang zum Strand
Ausgebucht
Zu meinen Favoriten hinzufügen

Het schiereiland Istrië ligt aan de Adriatische Zee tussen de Golf van Triest en de Kvarner Bocht. Vroeger was Istrië Italiaans grondgebied, en als je goed om je heen kijkt zie je daar overal nog de tekenen van. Iedereen heeft wel eens gehoord van de plaatsen Umag, Pula, Porec en Rovin, maar ben je er ook al eens geweest? Langs de kilometerslange kustlijn kun je genieten van panoramische vergezichten, prachtige stranden, intieme baaien en - uiteraard - het fantastische klimaat. En breng eens een bezoek aan één van de vele eilanden voor de kust zoals de Brioni-eilanden. Houd je van winkelen? Dan moet je echt naar Porec. Wat je zeker niet mag overslaan is Rovinj. Dat is weliswaar nogal toeristisch geworden, maar ga er toch naar toe. Beklim de "berg" naar boven tot je uitkomt bij de Eufemiakerk en kijk ondertussen je ogen uit. De Venetiaanse invloed is overal nog duidelijk waarneembaar. Boven aangekomen heb je een meer dan geweldig uitzicht. En denk je: doe mij maar wat rustiger? Dan is Umag een uitstekende keus. Hier zijn zeker 10 stranden onderscheiden met de Blauwe Vlag (een internationaal erkend symbool voor schone zee en strand) waaronder het Laguna Stella Maris strand, het Katoro strand, het Aurora strand en het Kanegra strand. Strandliefhebbers zitten dus helemaal goed in Umag. Eten en drinken is voor de lokale bevolking erg belangrijk, dus stel ze niet teleur en doe daaraan mee! Probeer vooral ook de voortreffelijke Kroatische wijnen.

Wählen Sie Ihr Reiseziel aus

Toeristensteden in Istrië

De bekendste stadjes in Istrië liggen langs de kust, maar vergeet ook het binnenland niet. Een interessant stadje in het binnenland is Motovun, een prachtig middeleeuws vestingstadje bovenop een heuvel. Hier waan je je bijna terug in de middeleeuwen en vergeet je camera niet want je blijft hier "schieten". Nog zo'n mooi stadje in het binnenland is het kunstenaarsstadje Grožnjan. In de zomer is het hier een feest om langs al die kleurrijke ateliers te slenteren en je telkens weer te verbazen over de creativiteit van de kunstenaars. Maar dan komen we natuurlijk toch aan de kust en laten we dan maar beginnen met één van de meest toeristische stadjes: Poreč. In deze historische stad vind je winkeltjes en restaurants interessante Romeinse opgravingen en de geweldige Eufrasiusbasiliek. En dan is daar natuurlijk het kuststadje Rovinj. Rovinj wordt ook de parel van de Adriatische Kust genoemd. Het historische centrum is een labyrint van kronkelige steegjes en romantische doorkijkjes en je proeft er als het ware de Venetiaanse invloed. Beklim zeker de heuvel naar de Sint Eufemiakerk en geniet boven aangekomen van het spectaculaire uitzicht over oranje daken van de historische stad. Rovinj is echt één van de mooiste stadjes van heel Kroatië. De grootste stad van Istrië is Pula, vooral bekend om haar Romeinse amfitheater. Vrijwel alle gebouwen zijn hier nog in takt en je ziet vrijwel geen nieuwbouw. Als je goed om je heen klijkt waan je je in Italië. Naast culturele bezienswaardigheden zijn hier uiteraard ook de nodige winkeltjes en terrasjes.

Kamperen in Umag met Homair

Hartelijk welkom onze 4 sterren camping in Umag, een pareltje op het schiereiland Istrië. Camping Umag beslaat maar liefst bijna 140 ha en is omgeven door kristalhelder water. Je vindt er een sportcomplex voor jong en oud, een geweldig zwemparadijs, splinternieuwe stacaravans op grote percelen en gezamenlijke privézwembaden; kortom: alles wat je hartje begeert voor een perfecte kampeervakantie met de hele familie. En dat alles op ongeveer 8 kilometer van het oude havenstadje Umag. Welkom bij camping Park Umag in Istrië !

Schreiben Sie sich für unseren Newsletter ein und erhalten Sie somit alle unsere Flash Sales.
Bitte geben Sie eine gültige Email Adresse
Ihre Mailbox-Adresse wird nur zum Versand der Homair Newsletter an Sie genutzt. Sie können sich jederzeit über den in diesen Nachrichten enthaltenen Link vom Newsletter abmelden. Mehr zur Verwaltung Ihrer Daten und zu Ihren Rechten

Brauchen Sie Kontakt zu uns? Besuchen Sie unser Hilfezentrum, um Ihre Frage zu stellen.
Zuletzt angesehenen Campingplätze
Ansehen